Utförande av montering

Hyr ni byggnadsställning av oss och behöver hjälp med monteringen? Vi kan hjälpa er att bygga upp och montera byggnadsställningar, till stora eller små projekt.

Montering av ställningar

När ställningsdelarna är på plats kan vi på Mälarhyr hjälpa er att montera ställningen. Genom att anlita ett auktoriserat ställningsföretag kan ni vara säkra på att utförandet blir korrekt, så att ni kan arbeta tryggt och säkert.

Montering av vädersksydd

Vi kan hjälpa till att montera väderskydd över byggnadsställningen. Våra montörer har den licens som behövs för att montera väderskydd. Ett tätt och säkert väderskydd gör att ni kan arbeta effektivt och inte bekymra er att väder och skydd ska orsaka skador.

Montering av fallskydd

Vi hjälper er att montera fallskydd. Monteringen sker från taket eller från skylift. Fallskydd är ett måste för att undvika personskada från hög höjd. 

Monteringsanvisningar byggnadsställningar

Vi är behjälpliga med byggnation av ställning och erbjuder även monteringsanvisningar. Vi tillhandahåller anvisningar för olika typer av ställningar och märken. Fråga oss hur vi kan hjälpa er med just er byggnadsställning!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Kostnadsfri offertförfrågan