Tjänster inom byggnadsprojekt

Som ett heltäckande företag inom byggnadsställningar erbjuder vi dessutom tjänster utöver uthyrning av byggställning. Mälarhyr tillhandahåller flertalet tjänster för att hjälpa och underlätta i ert byggnadsprojekt. Vi erbjuder beräkningar, montering, besiktningar och utbildning.

Våra tjänster erbjuds av privatpersoner och företag både i samband med uthyrningen eller som en separat tjänst. Det går utmärkt att kontakta oss om ni är intresserade av våra tjänster, även om ni själva redan har en byggnadsställning eller hyr från annat håll. Är ni intresserade av uthyrning går det självklart bra att göra det också.

Läs mer om våra olika tjänster och vad vi kan göra för er. Våra tjänster och uthyrning är flexibla och kan anpassas för att passa ert projekt. Kontakta oss för att få ett kostnadsfritt offertförslag som passar just era behov!

Montering

Vi hjälper er bygga upp och montera och är behjälpliga med byggnation av ställning. Att anlita oss för montering kan ni vara trygga med att utförandet blir korrekt, så att ni kan arbeta säkert. Vi erbjuder även monteringsanvisningar för olika typer av ställningar och märken.

Beräkningar

Behöver ni hjälp med att räkna på projektet? Med vår långa erfarenhet i branschen kan vi beräkna hur mycket ställning som ni behöver för just ert arbete. Vi hjälper till med att beräkna hur pass mycket ställning som kommer att behövas och hur länge ställningsarbetet kommer fortgå. Med rätt förarbete och planering slipper ni onödiga utgifter!

Besiktningar

Om ni som privatperson eller mindre byggen har valt att själva bygga ställningen, kan vi utföra besiktning. Vi säkerställer att ställningen är korrekt monterad och åtgärdar eventuella brister. Efter slutförd inspektion får ni en kvittens att ställningen genomgått kontroll.

Utbildning

Vi håller utbildningar inom bland annat taksäkerhet och byggande av ställningar. Vi kan utbilda personal i ställningsbyggande upp till 9 meter. Utbildningarna finns att boka för både företag och privatpersoner.

KOSTNADSFRI OFFERTFRÅGAN