Om Mälarhyr

Mälarhyr är ett företag som erbjuder uthyrning av byggnadsställningar för både dig som privatperson, föreningar och företag.

Vi hjälper er med allt inom byggnads­ställningar

Från montering och ställningsbygge till transport, projektledning och besiktning. Ni väljer själva hur lång eller kort tid ni vill hyra, om ni behöver hyra ställningar och tjänster till ett helt projekt eller endast komplettera med en liten del som fattas.

Vi som startat upp Mälarhyr har arbetat ihop i många år och har tillsammans gedigen kunskap inom branschen. Hela affärsidén uppkom av den enkla anledningen att vi såg ett behov och tomrum på uthyrningssidan inom ställning. Vi såg andra företag som hyr ut ställningar på långa och dyra avtal, där byggnadsställningar mest bara står hos er och kostar, i onödan. Våra tjänster är anpassade efter kunders behov, för att ni på ett kostnadseffektivt sätt ska kunna ta er an byggprojekt säkert, smidigt och tryggt!

Systerbolag Nybohov ställning, Ute-tak och Städtagen

För att kunna erbjuda våra kunder hela kedjan inom uthyrning av byggnadsställningar har vi ett nära samarbete med våra systerbolag Nybohov Ställning, Ute-Tak och Städtagen. Tillsammans brinner vi för att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder för att bygga långsiktiga relationer.

Ute-tak är specialiserat på olika typer av takbehandlingar och takarbeten i Stockholm och Uppsala.

Städtagen är en städfirma i Stockholm och Uppsala, för både privatpersoner och företag.

Nybohov Ställning är ett auktoriserat ställningsföretag verksamt i Mälardalen. De utför all slags montage av byggnadsställning och väderskydd.

Kostnadsfri offertförfrågan